Punt divers

Solsona s'aboca al carrer per celebrar el carnaval infantil

Els solsonins han sortit al carrer aquest dilluns al matí per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i a la Miss Forastera de fora que han fet la seva entrada per l'avinguda del Pont precedits per la resta de carrosses del Carnaval. Miss Forastera és un noi que va disfressat de dona i que vol representar els 'forasters' que visiten la ciutat durant el Carnaval, un dels més populars i concorreguts de la Catalunya Central. Joan Casals, president de l'Associació de Festes del Carnaval de Solsona, ha destacat la gran assistència de públic als diferents actes i la col·laboració de les comparses que han plantat cara al fred. Els nens han estat els protagonistes de la jornada d'aquest dilluns.

Desenes de persones, sobretot famílies, han rebut les carrosses a l'avinguda del Pont que després han continuat el seu recorregut fins a la plaça Major, on han tingut lloc els ballets. Al final de la comitiva, dalt d'un cotxe blanc, hi viatjava Miss Forastera 'que vol ser una paròdia dels forasters' que visiten el Carnaval solsoní.A dos dies pel final del Carnaval, un dels més populars i concorreguts de la Catalunya Central, Joan Casals es mostra satisfet de com s'ha desenvolupat la festa sobretot per la participació que hi ha hagut 'tenint en compte el fred que ha fet'.  El president de l'Associació de Festes del Carnaval ha agraït també la 'col·laboració' de les comparses. Els actes seguiran aquest dimarts amb el correfoc i el ball de disfresses. Dimecres, últim dia de Carnaval, serà el torn de la processó i l'enterrament, el castell de focs, la baixada i despenjada del ruc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.