Un veí de Móra la Nova de 42 anys mata el seu pare, a qui cuidava al domicili familiar que compartien

Un altre episodi de violència en l'àmbit familiar va causar ahir una altra víctima mortal a les Terres de l'Ebre. Segons van informar fonts pròximes a la investigació, els fets van tenir lloc a quarts de vuit de la tarda a l'interior d'un domicili d'un bloc de pisos situat al número 1 del carrer Aragó de Móra la Nova (Ribera d'Ebre), on un veí de la localitat, Rafael Cacho, de 42 anys i nacionalitat espanyola, va matar presumptament el seu pare, Domingo Cacho.

Tot i que ahir a última hora encara no se sabien gaires detalls sobre les circumstàncies en què van passar els fets, els Mossos d'Esquadra van informar que la víctima i el seu suposat homicida compartien l'habitatge on va tenir lloc el crim. La víctima era un extreballador ferroviari, ja jubilat. L'home havia perdut les dues cames i, des de feia temps, el seu fill s'encarregava de cuidar-lo.

L'homicida, a l'hospital

Després d'haver matat el seu progenitor, l'acusat, a quarts de nou del vespre, va alertar el vigilant municipal, que al seu torn va avisar els Mossos d'Esquadra. Quan els agents van arribar al domicili, van comprovar que el detingut també s'hauria intentat suïcidar amb un ganivet. Tot i que les lesions que presentava no eren de gravetat, l'home va ser traslladat a l'hospital de Móra d'Ebre.

Cap a les deu de la nit, al lloc del crim –proper a l'estació de Renfe– hi havia diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la policia local, i també membres de la policia científica. Més tard, s'hi va dirigir el jutge, que va ordenar l'aixecament del cadàver. Amb tot, l'àrea territorial d'investigació de la regió policial dels Mossos d'Esquadra de les Terres de l'Ebre és la que s'ha fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.