Punt divers

El DPTOP inicia les obres de millora per valor d'1,9 MEUR de carreteres de Sarral, els Guiamets i Solivella

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha iniciat les obres de millora de la travessera de la C-241d a Sarral (Conca de Barberà), de la carretera TV-3031 als Guiamets (Priorat) i de la TP-2335 a Solivella (Conca de Barberà). La inversió total en aquestes tres carreteres del Camp de Tarragona supera els 1,9 MEUR. Els treballs de millora de la travessa de la població de Sarral, valorats en 1,1 MEUR, tindran una durada prevista de 8 mesos i abastaran un tram de 900 metres. Les millores que s'hi duran a terme seran la rehabilitació del ferm, la millora del drenatge amb la construcció d'un col·lector, la reposició parcial de les voreres i la renovació de la senyalització.

Les obres de millora de la TV-3031 a Els Guiamets, al límit amb la Ribera d'Ebre i la intersecció amb la carretera N-420, tindran un cost de 662.000 euros i una durada d'uns quatre mesos. L'objectiu és millorar l'estat d'aquesta via i fer-la més segura i més còmoda la conducció. Les obres projectades abasten sis quilòmetres de via i inclouen la millora del ferm que es trobi en mal estat o presenti algun desperfecte que pugui dificultar la circulació fluïda. Així mateix, es renovarà la senyalització horitzontal i es col·locaran faldons de protecció per a motoristes en aquells trams amb revolts més pronunciats o amb forts terraplens.El DPTOP també ha iniciat a la xarxa viària tarragonina una actuació per tal de millorar el drenatge de la TP-2335, en un tram d'1,5 quilòmetres de longitud, al terme municipal de Solivella. Les obres compten amb un pressupost de 130.000 euros i tenen un termini d'execució de quatre mesos. L'obra té com a finalitat millorar la seguretat viària de la carretera, mitjançant la substitució de les cunetes existents en cunetes trepitjables. El tram on s'actuarà s'inicia a la intersecció amb la C-14, al coll de Belltall, i finalitza al límit amb la demarcació de Lleida. A més de la formació de cunetes transitables, el projecte inclou l'adequació dels pous de recollida d'aigües i la renovació de la senyalització horitzontal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.