Punt divers

La recerca de l'avi desaparegut a Banyoles se centra a la Garrotxa

COMARQUES GIRONINES

Els treballs de recerca per a localitzar l'avi de 84 anys i veí de Camós (Pla de l'Estany) continuen aquest dilluns, dos dies després de la seva desaparició, quan va marxar amb el cotxe a Banyoles per anar a comprar el diari. Després de pentinar de forma exhaustiva el municipi de Camós i varis punts de la Garrotxa i el Pla de l'Estany, encara no s'ha trobat cap pista del cotxe amb el que anava, un Citroen Saxo gris platejat. Aquest dilluns algú ha alertat d'un cotxe similar que anava fent molta cua per la C-66, la carretera que va de Banyoles a Besalú. Bombers s'ha dedicat aquest dilluns a inspeccionar la Mare de Déu del Món, Beuda i Besalú, en col·laboració amb efectius de Mossos i Policia Local.

L'alcalde de Camós, Narcís Masanas, ha explicat que ja s'han penjat uns 200 cartells als llocs de més afluència de la comarca, com ara gasolineres, fleques, comerços i esglésies, i que a partir d'aquest dilluns se'n penjaran també a Girona i rodalies. Ahir diumenge, més de 150 persones van col·laborar en els treballs de recerca, a banda de Mossos, Policia Local i Bombers, i es van inspeccionar les carreteres dels voltants de Camós a fons. 'Si no s'han mirat cinc vegades, no se n'ha mirat cap', destacava l'alcalde, que ha subratllat la col·laboració de tots aquests voluntaris en les batudes que s'han fet a la zona. Els treballs d'aquest dilluns s'han concentrat a la Garrotxa, concretament a Beuda, Besalú i la Mare de Déu del Món, segons ha explicat Bombers, que hi ha enviat una dotació. L'alcalde ha explicat que algú ha alertat haver vist un cotxe similar que feia molta cua a la C-66, des de Banyoles i en direcció a Besalú, però no s'ha pogut localitzar el suposat vehicle. Segons els familiars del desaparegut, Joan Teixidor, al voltant de dos quarts d'onze de dissabte passat va sortir a comprar el pa però des d'aleshores no n'han sabut res més. L'home, que viu amb la seva muller, no pateix cap malaltia tot i que a vegades tenia pèrdues de memòria o es desorientava.Teixidor anava amb un Citroen Saxo de color gris platejat, amb matrícula 9540 BCB. Té el cabell de color blanc, una estatura d'1,70 metres i és de complexió prima. Anava vestit amb pantalons de vellut grisos, jersei obert de color negre i camisa de quadres vermells. El dispositiu de recerca que s'ha muntat està integrat per efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local. Ahir diumenge es van pentinar les zones de Banyoles, Camòs, Porqueres i la part de la Garrotxa que limita amb el Pla de l'Estany. Si aquest dilluns no hi ha novetats, la recerca continuarà demà dimarts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.