Punt divers

Més de 700 persones s'apunten als cursos del Consorci del Moianès

CATALUNYA CENTRAL

Un total de 719 persones procedents de diferents municipis del Moianès s'han apuntat als diferents cursos inclosos en els programes del setè Fòrum Emprenedor i al 'Forma't per treballar' que impulsa el Consorci del Moianès. Per aquest primer trimestre de l'any s'han organitzat una desena de cursos i nou conferències de diferents sectors d'activitat, que s'adrecen a empresaris, treballadors en actiu i també a persones en situació d'atur que volen millorar els seus coneixements. La crisi també centrarà algunes de les conferències que s'han organitzat, tal com han explicat des del Consorci del Moianès.

Per tractar el tema de la crisi s'ha muntat una conferència sota el títol 'Com gestionar el negoci en època de crisi'. També es parlarà de temes relacionats amb la construcció i, com a novetat, s'ha organitzat un curs de gestió empresarial per a microempreses.  El programa 'Forma't per treballar' està gestionat també pel Consorci del Moianès i ofereix una àmplia oferta de propostes, unes relacionades amb formació bàsica i altres relacionades amb la formació per al treball i el desenvolupament personal. Així, per exemple, s'impulsen cursos de manipuladors d'aliments, informàtica, fotografia i cuina, entre d'altres, que es realitzen de forma descentralitzada als diferents municipis del Moianès.  Aquests cursos estan finançats per la Diputació de Barcelona, el Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat, el Fons Social Europeu i el propi Consorci.   


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.