Punt divers

L'home mort en un xoc frontal entre dos camions a Pontós era veí de Barcelona

COMARQUES GIRONINES

L'home que ha mort aquest diumenge en un xoc entre dos camions que ha passat al pas de la carretera N-II per Pontós (Alt Empordà) era un veí de Barcelona de 42 anys i nacionalitat espanyola. Santiago G. S. ha mort en el sinistre que, segons han informat els Mossos, s'ha produït al quilòmetre 742 d'aquesta carretera per causes que a hores d'ara es desconeixen. L'altre conductor, que ha resultat ferit greu, l'han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb helicòpter. Arran de l'accident, ha calgut tallar el trànsit pel tram afectat de la N-88. Al voltant de dos quarts de nou, ja s'hi ha restablert la circulació. L'accident ha passat poc després de dos quarts de cinc de la tarda.

En l'accident hi han treballat quatre dotacions de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial de Girona, diversos efectius de l'Àrea Bàsica Policial de Figueres de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra,set dotacions dels Bombers de la Generalitat, serveis mèdics, manteniment de carreteres i serveis de grues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.