Punt divers

Les Borges Blanques posa en marxa un servei de transport pels usuaris del casal d'avis amb dificultats de mobilitat

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha posat en marxa un servei de transport gratuït pels usuaris del casal d'avis de la localitat. El servei, que funciona des d'avui, vol garantir que aquells usuaris amb mobilitat reduïda o problemes d'autonomia personal puguin seguir utilitzant regularment els serveis del casal, malgrat que no puguin desplaçar-s'hi pels seus propis mitjans o no comptin amb cap familiar que els hi pugui dur. El servei s'oferirà diàriament de les quatre de la tarda fins les vuit del vespre i permetrà el trasllat des dels respectius domicilis fins al casal. D'entrada en gaudiran 20 persones, encara que la previsió de l'ajuntament és que en poc temps siguin més els beneficiaris.

L'Ajuntament de les Borges ha endegat aquesta iniciativa tenint en compte que més del 25% dels veïns del municipi 'és usuària potencial del casal' motiu pel qual són bastants els ciutadans que han convertit aquest equipament en el centre de la seva vida social i en un 'espai imprescindible' per poder desenvolupar un seguit d'activitats bàsiques per a la seva salut física i psíquica. Així, amb aquest servei de transport, l'ajuntament vol garantir que les persones amb una mobilitat o una autonomia minvades puguin seguir gaudint dels nivells de socialització i de les atencions personalitzades que els ofereix el casal d'avis.El servei de transport el portaran les mateixes persones que ja porten a terme les tasques de suport domiciliari, també amb caràcter gratuït, les quals a més a més d'una acreditada experiència ja s'han guanyat la confiança de la gent gran i de les famílies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.