Punt divers

La plantilla d'Aconda Paper a Flaçà posposa la manifestació del pròxim 19 de gener a l'espera que el Govern es pronuncïi

COMARQUES GIRONINES

El comitè d'empresa d'Aconda Paper a Flaçà (Gironès) ha decidit posposar la manifestació que hi havia prevista pel pròxim 19 de gener a Barcelona després dels contactes que s'han produït entre la Generalitat i els administradors de l'empresa, els quals van presentar un concurs de creditors el mes d'octubre passat que afecta als 240 llocs de treball que la paperera té en aquesta població. D'aquesta manera volen esperar-se al pronunciament de l'administració però amenacen amb noves mobilitzacions si durant la setmana que ve no es produeix cap anunci i no s'aposta pel manteniment de tots els llocs de treball.

Demà dissabte finalitza el termini per iniciar la liquidació de la fàbrica, després que el jutge acceptés el 17 d'octubre passat el concurs de creditors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.