Punt divers

Circulava per l'AP-7 amb 8.000 euros al damunt, peces de haixix i un ganivet

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un francès de 31 anys, Morad E.H., que circulava per l'autopista AP-7 amb més de 8.000 euros al damunt, peces de haixix i un ganivet amb el qual tallava la droga. Els agents van detenir l'home, que és veí de Montpeller, el dijous passat durant un control rutinari a l'àrea de servei de l'autopista situada al terme de Garrigàs (Alt Empordà). L'home portava els diners amagats en dos compartiments del vehicle i, a dins la jaqueta, hi duia peces de haixix que tenien un pes aproximat de 150 grams. Els agents el van detenir per un delicte contra la salut pública.

Dijous passat, cap a la una del migdia, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) estaven fent tasques de vigilància a diversos aparcaments i àrees de servei de l'autopista AP-7. Quan es trobaven a l'àrea de l'Empordà, situada al terme municipal de Garrigàs, els agents van fixar-se que un home, en veure'ls, entrava ràpidament en un cotxe i l'engegava bruscament.

La patrulla el va aturar i el va identificar. Després, durant un registre del cotxe, els ARRO van descobrir un parell de compartiments que contenien diners en efectiu. En total, l'home portava 8.270 euros. A més, els mossos li van localitzar un ganivet amb restes de haixix a la fulla i, a l'interior de la jaqueta, un paquet precintat que contenia 150 grams de haixix.

Com que l'home no va poder acreditar la procedència dels diners, els agents el van detenir per un delicte contra la salut pública. Després, els mossos van registrar el vehicle amb l'ajuda d'un gos detector de droga, tot i que no van localitzar més substància estupefaent al seu interior.

El dia 23 de gener, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Després de declarar davant el jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.