Punt divers

L'Incasòl activa el web del Consorci urbanístic del polígon de Camposines amb informació sobre parcel·les i el calendari

TERRES DE L'EBRE

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha activat el web del Consorci urbanístic que desenvolupa el sector de les Camposines. A través d'aquest nou web, www.sectorlescamposines.cat, els usuaris poden obtenir tota la informació pel que fa al nou sector d'activitats econòmiques supramunicipal de les Camposines, com el projecte, el calendari, l'estat de les obres o la comercialització de parcel·les. A més, la nova pàgina dóna l'opció d'enllaçar amb els webs dels diferents ajuntaments que integren el consorci.

Segons el mateix Incasòl, el nou sector de les Camposines, d'aproximadament 50 hectàrees, aportarà sòl d'activitat econòmica a les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre i respon a l'objectiu del Govern de la Generalitat de cooperar amb els ajuntaments per promoure sòl industrial i facilitar la reactivació econòmica i el reequilibri territorial.

El Consorci urbanístic del sector de les Camposines està integrat al 50% per INCASÒL, d'una banda, i els municipis de la Fatarella, Batea, Bot, Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, Móra d'Ebre i Vilalba dels Arcs, d'altra banda.

El web del Consorci del sector de les Camposines és el primer de la sèrie de portals que està creant INCASÒL amb l'objectiu de facilitar la comunicació i la informació sobre les actuacions de sòl per a activitats econòmiques i/o residencials que desenvolupen els consorcis urbanístics integrats per INCASÒL i els diferents ajuntaments implicats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.