Punt divers

Els mossos detenen dos homes a Ripoll amb 5 quilos d'haixix al maleter del cotxe i cocaïna

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra del Ripollès van detenir aquest diumenge Youssef M., de 19 anys, nacionalitat italiana i veí de Figueres, i Ahmed L., de 24 anys, nacionalitat magrebina i veí de Roses, per tràfic de drogues. Els Mossos van trobar-los-hi cinc quilos d'haixix i diversos embolcalls de cocaïna dins el cotxe. Una patrulla de la comissaria de Ripoll, mentre efectuava tasques de recolzament a un accident de trànsit a la carretera C-17, va observar un vehicle que feia cas omís del senyal d'aturar-se que els agents li feien. El cotxe va continuar la marxa i es va desviar cap a la carretera C-26, cap a la població de les Lloses (Ripollès).

Davant d'aquests fets, els agents van seguir el vehicle i van veure que els dos homes que l'ocupaven intentaven fugir. Immediatament, els Mossos els van interceptar, els van identificar i van escorcollar el vehicle. Com a resultat de l'escorcoll van trobar una caixa de cartró amagada al maleter que contenia cinquanta peces de haixix embolicades amb paper de plata. El mossos també van trobar a dins el cotxe cinc embolcalls de color groc de cocaïna. Els mossos van detenir els ocupants del vehicle com a presumptes autors d'un delicte contra la salut públic.

Els detinguts, que tenen antecedents, han passat aquest dilluns al matí a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll que n'ha ordenat l'ingrés a presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.