Punt divers

Mor un home de 35 anys en caure per un barranc a Santa Maria de Corcó

CATALUNYA CENTRAL

Un home de 35 anys ha mort aquest dissabte al migdia en caure per un barranc situat a la zona de la Roca de la Foradada de Cantonigròs, a Santa Maria de Corcó (Osona). Segons els Bombers de la Generalitat, la víctima es trobava passejant per la zona, hauria relliscat en acostar-se massa al marge del salt d'aigua i hauria caigut des d'una alçada d'uns 60 metres. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat dos vehicles i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE). En arribar han localitzat el jove inconscient i li han practicat maniobres de reanimació, però no han aconseguit evitar la seva mort.

L'accident ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de la una del migdia.Després de les diligències judicials, s'ha retirat el cos sense vida de la víctima. En aquest servei, hi han treballat tres dotacions i un helicòpter de Bombers, així com efectius dels Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.