Punt divers

25 sol·licituds aspiren als divuit habitatges promoguts per l'Incasòl a Santa Eugènia de Berga

CATALUNYA CENTRAL

25 sol·licituds aspiren als divuit habitatges que l'Incasòl ha promogut a la Ronda El Català de Santa Eugènia de Berga (Osona). Ara, un cop ja acabat el termini de recepció de sol·licituds, s'haurà de fer el sorteig, que es podria dur a terme entre 'gener i febrer', segons ha explicat a l'ACN l'alcaldessa del municipi, Filo Tió (ERC). Dels divuits habitatges construïts per posar al mercat en règim de propietat, dotze estan destinats a joves, dos per persones més grans de 60 anys i quatre per a famílies que no entrin dins d'aquests altres dos col·lectius. En el cas de les famílies, només s'han presentat dues sol·licituds, fet que demostra que la necessitat d'habitatge és 'sobretot per a joves'.

Els habitatges tenen dues, tres i quatre habitacions. Els pisos de quatre habitacions tenen prop de 90 metres quadrats, que és el màxim que permet actualment la normativa pel que fa a habitatge de promoció pública.

L'alcaldessa ha destacat que la construcció dels habitatges s'ha fet amb solars adquirits per l'Ajuntament perquè el consistori 'no tenia terrenys'. Tió ha destacat la bona ubicació en què es troben els solars d'aquesta promoció d'habitatges, la construcció dels quals ara s'està acabant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.