Successos

successos

Troben a la Jonquera un gos robat fa quatre anys

L'animal, un terrier de nom Lucas, era de color marró, però quan el van trobar i el van rentar van veure que era blanc

L'identifiquen gràcies al xip

Diumenge passat una patrulla de la Policia Municipal que feia la seva ronda habitual va ser aturada per un home que els va explicar que s'havia trobat un gos abandonat a Agullana, però que ell no se'n podia fer càrrec i els va demanar si els el podia donar. Els agents, que a la comissaria disposen d'un espai per acollir temporalment animals abandonats fins que els va a buscar algú de la protectora d'animals, li van dir que podia entregar-los el gos. És així com l'animal, un terrier de color marró, va arribar a la comissaria.

Tot i que estava ple de puces i anava brut, era maco i va agradar a una parella de policies locals, que van decidir endur-se'l a casa amb la intenció de quedar-se'l. Un cop a casa, el primer que van fer va ser banyar-lo, i llavors van tenir la primera sorpresa: el gos no era de color marró, sinó que era ben blanc. El color marró era culpa de la brutícia. I l'endemà, ja amb el seu color natural, el van dur al veterinari. I en la visita van comprovar que el gos duia un xip identificador. Així van saber que es diu Lucas i que la seva propietària havia denunciat que li havien robat feia quatre anys.

Curiosament, el gos havia estat robat a la Jonquera mateix, quan era en un pati d'una casa molt a prop d'on va ser localitzat diumenge. No se sap, però, on pot haver estat tot aquest temps. En saber que tenia mestressa, casualment parenta d'una altra agent de la policia local, es van posar en contacte amb ella. La mestressa, una noia que està estudiant a Barcelona, va fer salts d'alegria quan va saber que havien trobat en Lucas i que estava en perfectes condicions.

En Lucas ja és amb la seva mestressa a Barcelona i els agents de la Jonquera estan molt orgullosos d'haver pogut tornar la mascota a la seva propietària.

LA XIFRA

4
anys
ha estat en parador desconegut en Lucas entre que el van robar a la Jonquera i que va aparèixer a Agullana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.