Successos

Desmantellen dues plantacions de marihuana al polígon de Les Comes

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes acusats d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal com a responsables de dues plantacions de marihuana en naus del polígon de Les Comes, a Igualada. En una hi van trobar 1.982 plantes, i a l’altra 1.824, segons recull l’ACN.

En una de les entrades es va localitzar i detenir una persona, i a l’altra es van localitzar dos homes que van intentar fugir per la teulada, però en veure’s rodejats pels mossos van tornar a accedir a dins i van quedar detinguts.

A més, s’han denunciat dos homes que també estarien relacionats amb la plantació. Un d’ells seria l’encarregat de subministrar les eines i el material necessari pel cultiu, i l’altre seria el propietari de les naus. Els detinguts ja han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia