Successos

BLANES

Un cuiner queda ferit lleu en l’incendi a la cuina d’un restaurant

Una persona va quedar ferida lleu en l’incendi que hi va haver dilluns a la cuina d’un restaurant del barri dels Pins, a Blanes. La Policia Local va rebre l’avís, cap a 2/4 d’1 del migdia, que s’estava produint un incendi en un conegut restaurant de la zona, i s’hi va desplaçar amb diverses patrulles del cos. Un cop allà, els agents van comprovar que la cuina estava en flames i que el cuiner que hi estava treballant havia patit cremades al braç. Fins al lloc també s’hi van desplaçar dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Comarcal del Maresme-La Selva per ser atès de les cremades,

L’incendi, que es va iniciar en calar-se foc a l’oli de la fregidora, es va poder extingir amb rapidesa. Posteriorment es van fer tasques de ventilació tant al restaurant com a l’edifici on està situat. L’operatiu es va donar per finalitzat a 1/4 de 3 de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia