Successos

estats units

Cerquen sis persones a l’aigua després de l’esfondrament del pont de Baltimore

Un vaixell de càrrega va xocar contra un pilar de la infraestructura

El mercant va emetre un senyal d’auxili abans del xoc i les autoritats van poder aturar el trànsit

Les autoritats descarten l’acció terrorista

Sis persones es troben desaparegudes després que aquesta matinada s’hagi esfondrat el pont més important de Baltimore, a la costa est dels Estats Units, pel xoc d’un vaixell de càrrega de grans dimensions, segons han informat les autoritats. Cap a quarts de dues de la matinada, un portacontenidors ha colpejat un dels pilars del Francis Scott Key, que travessa el riu Patapsco. Tot seguit el pilar del pont s’ha esfondrat i ha provocat que tota la infraestructura de dos quilòmetres i mig d’acer i formigó es desplomés en qüestió de segons.

Els cotxes que en aquell moment circulaven pel pont han caigut a les gèlides aigües del riu Patapsco, al fons de les quals s’observen cinc cotxes, segons informa la cadena nord-americana CNN. Dues persones han estat rescatades en vida i sis més continuen desaparegudes. La tragèdia hauria pogut ser molt més gran, perquè el pont és una gran via de comunicació perquè enllaça Nova York i Washington.

Un avís d’auxili emès pel vaixell poc abans del xoc va permetre a les autoritats detenir el trànsit. I és que les autoritats han pogut aturar el trànsit, gràcies al fet que el vaixell va emetre un senyal d’auxili abans del xoc. Les autoritats descarten que es tracti d’un atac terrorista i treballen amb la hipòtesi que a causa d’una avaria el vaixell es va quedar energia i va perdre la propulsió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia