Successos

ROBATORIS A DOJO

Assalten i fan destrosses al macrobordell de la Jonquera

Un grup d'encaputxats fereixen i emmordassen el vigilant de seguretat de la instal·lació i calen foc a la zona del bar

Es treballa amb la hipòtesi d'una venjança contra el vigilant o bé contra els propietaris del negoci

Els Mossos d'Esquadra estan investigant l'assalt contra el macrobordell que s'està construint a la Jonquera. Els fets van tenir lloc divendres passat a quarts de quatre de la matinada quan un grup d'entre tres i quatre encaputxats van entrar dins les instal·lacions. De seguida, es van dirigir cap al vigilant i el van apallissar, emmordassar i lligar perquè no pogués avisar la policia. Un cop reduït el guàrdia, els assaltants van treure uns bidons amb gasolina i van començar a ruixar les instal·lacions i hi van calar foc. Un cop els assaltants van marxar del lloc dels fets, el vigilant es va poder deslligar i va avisar els bombers. La rapidesa amb què el treballador va avisar els serveis d'emergència va evitar que el foc es propagués encara més del que ho va fer.

Un cop apagat l'incendi, es va comprovar que tan sols va quedar afectada la zona del bar de la instal·lació. Tot i així, aquest atac ha provocat que les obres s'endarrereixin, i en comptes d'obrir al públic al novembre, ho faci entre desembre i gener. A més, es va comprovar que els assaltants no es van endur res del local. Per tant, l'únic objectiu dels encaputxats era fer destrosses i atemorir. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra estan treballant amb dues hipòtesis. D'una banda, que l'objectiu dels assaltants fossin els amos del macrobordell. Per tant, els sospitosos serien els amos d'altres negocis de prostitució de la zona, o veïns de la Jonquera que estan en desacord que el prostíbul obri les seves portes. En tot cas, aquesta hipòtesi gairebé l'han descartada els responsables de l'empresa. L'última de les hipòtesis és que els assaltants tinguessin com a objectiu el guàrdia de seguretat per algun motiu personal.

Segrestat per falsos policies

El jove de Tarare, població situada a prop de Lió que la setmana passada va aparèixer tancat al maleter del seu cotxe en un aparcament de la Jonquera, va ser segrestat per quatre individus que el van abordar fent-se passar per policies. El jove sortia d'un aparcament de Lió quan el van interceptar uns homes que li van dir que eren policies i que necessitaven el seu cotxe per a una emergència i el van desplaçar del lloc del conductor. Al cap d'una estona van fer una parada i llavors van obligar el conductor a entregar-los les targetes de crèdit que duia i, amb amenaces, el van obligar a dir-los el número secret. Després el van fer posar dins del maleter i els falsos policies es van fer amos del cotxe i van fer ruta en direcció sud. Durant el trajecte van aturar-se en diferents ocasions per treure diners fent servir les targetes de la víctima. Divendres passat, els malfactor van aparcar el cotxe, un Peugeot 406, en un aparcament del Pertús. La víctima, en notar que el cotxe no circulava, va començar a ventar coces i va aconseguir sortir del maleter. Va demanar ajut a la primera persona que va veure, que el va adreçar a la seu dels gendarmes, que li van acceptar la denúncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.