Punt divers

Prop de 800 voluntaris participen en la primera jornada de l'estudi epidemiològic 'Banya't per la ciència' a Sant Pere Pescador

COMARQUES GIRONINES

Prop de 800 voluntaris procedents d'arreu Catalunya han participat, aquest dissabte, i malgrat el mal temps, en la primera jornada de l'estudi epidemiològic 'Banya't per la ciència', que es porta a terme a la platja de Sant Pere Pescador. L'objectiu d'aquest projecte europeu, que organitza la Universitat Roviri i Virgili de Tarragona, és millorar el control sanitari de les zones de bany. Diumenge finalitzarà aquesta part de l'estudi, amb la participació d'uns 700 voluntaris més, dels quals un grup han d'entrar a l'aigua 10 minuts i submergir-hi el cap 3 cops. I en un altre grup, hi participen contestant a una sèrie de qüestionaris. La xifra de voluntaris participants, uns 1.500 entre els dos dies, ha superat amb escreix el miler que demanava el centre universitari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.