Successos

QUART

Detenen dos persones per cultiu de marihuana i tenir 6’5 kg de cabdells a casa

La Policia Nacional ha detingut dues persones en el desmantellament d’un cultiu de marihuana en una masia de Quart, amb 220 plantes i sis quilos i mig de cabdells. Els agents van trobar també quatre matxets i dues escopetes d’aire comprimit a dins de la casa. Els agents van sospitar dels inquilins al comprovar que el consum de llum era molt més alt del que seria normal i van iniciar una investigació que va acabar amb l’entrada i registre al domicili, que va requerir de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) per les dimensions de la masia. Un cop a dins, els policies es van trobar un cultiu de 220 plantes en estat de floració i sis quilos i mig de cabdells de marihuana, juntament amb els dos sospitosos.

Els arrestats, que intentaven passar desapercebuts sense grans luxes, sí que disposaven d’un sistema de càmeres de seguretat al voltant de l’immoble, per tal d’estar al corrent si entrava algú a la finca. A la zona del garatge, els dos sospitosos tenien la plantació que feien créixer amb llums led de molt baix consum i també tenien extractors i filtres de carboni per evitar les fortes olors que desprèn la marihuana.

A més, els policies van detectar que la plantació també tenia punxada la llum, motiu pel qual se’ls investiga també per un delicte de defraudació de fluid elèctric. De fet, aquesta va ser la raó per la qual la Policia Nacional va sospitar dels detinguts, un consum excessiu de llum. A més de les escopetes d’aire comprimit i els matxets, també es van trobar fins a una cinquantena de bales.

Es calcula que els dos detinguts, que han quedat en llibertat un cop han passat a disposició del jutjat de guàrdia, han defraudat 36.696 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia