Successos

LLAGOSTERA

L’ensorrament d’un tros de fals sostre d’un edifici ha fet dormir deu persones al pavelló

L’incident que s’ha produït aquesta nit ha obligat a evacuar a una trentena de veïns

Després d'una inspecció tothom ha pogut tornar a casa al migdia d'avui

Un edifici al centre de Llagostera ha estat desallotjat preventivament aquesta nit passada pel despreniment d’un tros de sostre a la segona planta, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 00.09 hores d’aquest dissabte al número 12 del carrer de Sant Pere, a tocar de l’Ajuntament.

Cinc dotacions dels Bombers s’han desplaçat a la zona i s’ha considerat que els dos pisos afectats precisaven atenció tècnica. Dels trenta veïns evacuats, una vintena han pogut tornar a casa i una desena han dormit al pavelló municipal. Els Bombers han sanejat el despreniment, que afecta especialment dos habitatges, i els tècnics municipals seran els encarregats d’apuntalar l’estructura. A les 02.30 hores, el servei de Bombers s’ha donat per tancat i s’han retirat les cinc dotacions de la zona.

Els serveis tècnics municipals han fet una primera inspecció a l’habitatge afectat al matí. Per precaució, s’ha apuntalat la zona afectada.  Al migdia, s'ha permès de tornar als seu habitatges a tots els inquilins que havien dormit al pavelló. Des de l'Ajuntament expliquen, en declaracions a l'Acn, que "no hi ha perill" i que, per això, s'ha permès als inquilins tornar a casa seva. El que sí que s'està fent, com a mesura preventiva, és apuntalar algunes estances del bloc que es consideren més fràgils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia