Successos

FIGUERES

Dos detinguts en una intervenció a quatre bars per venda de droga

Els Mossos d’Esquadra de Figueres van detenir el 6 de març dos homes de 25 i 35 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu que va tenir com a objectiu la inspecció administrativa a quatre bars de Figueres.

La policia havia rebut informacions que s’estava venent substàncies estupefaents a l’interior dels locals i per aquest motiu va dur a terme la intervenció policial en què van participar tant efectius de paisà com de la unitat de seguretat ciutadana d’aquest comissaria.

En un dels establiments es van detenir a dos homes a qui se’ls va localitzar en la seva possessió droga, preparada al detall, destinada a la venda. Concretament, els mossos van intervenir a un client, que portava repartit entre una bossa i una jaqueta les substàncies següents: 20 embolcalls amb marihuana (47,6 grams), una bossa de plàstic que contenia 73,9 grams de marihuana i 9 embolcalls d’haixix (13,40 grams). Davant d’aquests fets, l’home de 25 anys, va quedar detingut. La valoració d’aquestes substàncies en el mercat il·lícit és de 772,74 euros.

A més, en el mateix establiment, la policia va localitzar un segon client que van comprovar que tenia el seu vehicle estacionat a pocs metres del bar. Van escorcollar el cotxe i sota el seient del conductor, van trobar una bossa amb 60 bossetes de plàstic buides per preparar dosis,21 embolcalls d’haixix (62,7 grams), 4,6 grams de marihuana, 4 embolcalls d’haixix (10 grams) i 60euros. Aquest home de 35 anys també va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. La valoració d’aquestes substàncies en el mercat il·lícit és de 425,73 euros.

Durant les inspeccions es van identificar un total de 51 persones i també es van aixecar quatre actes per tinença de substàncies estupefaents. Els detinguts, un d’ells amb antecedents (el de 35 anys), van passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia