Successos

GIRONA

Un incendi afecta el restaurant Can Vidal

S'ha originat a la campana de la cuina mentre un treballador, que ha quedat ferit a les mans, manipulava la planxa

El fum s'ha escalat a les escales de l'edifici que, els bombers han desallotjat per precaució

El dia 1 de març va obrir portes amb una nova gerència després de quaranta anys amb Vidal López i Eva Vilar darrere la barra i els fogons

Un incendi ha afectat aquest matí la cuina del restaurant Can Vidal de Girona, situat a la plaça Miquel de Palol de Girona. Els Bombers han rebut l’avís a les 8.59 hores que s’havia declarat un foc en l’edifici de quatre plantes situat al número 1 d’aquesta plaça. S’han activat sis dotacions, que han comprovat que les flames havien començat a la campana de la cuina de Can Vidal. Segons fonts policials, s’ha originat quan un treballador manipulava la planxa de la cuina. El fum que ha provocat l’incendi s’ha estès a través del fals sostre fins a dues escales de l’edifici. Segons testimonis presencials, el succés ha estat molt aparatós perquè ha generat un volum molt gran de fum i molta fortor.

Els bombers han aconseguit estabilitzar l’incendi a les 9.10 hores i han procedit a fer tasques per ventilar les dues escales de l’edifici i la cuina del restaurant. La persona que manipulava la planxa ha quedat ferida a les mans. No consta si hi ha més persones afectades. Per precaució, els bombers han desallotjat l’edifici. Un bomber ha assegurat que aproximadament en una hora es recuperarà la normalitat. Els veïns han seguit les tasques d’extinció i ventilació des de fora, on s’ha congregat molta gent encuriosida pel succés.

Es dona el cas que els propietaris de Can Vidal, Vidal López i Eva Vilar, van traspassar encara no fa quinze dies el negoci per jubilació després de 40 anys d’activitat, vint-i-quatre dels quals al local de la plaça Miquel de Palol. El dilluns 27 de febrer Can Vidal va tancar portes i el dia 1 de març el restaurant va tornar a obrir amb una nova gerència. Vidal López, que continua sent propietari del local i ha acudit fins al lloc quan l'han avisat, ha explicat que el restaurant ha quedat destrossat. "Estic desfet. El pitjor maldecap que hauré tingut en el restaurant em passa un cop jubilat", ha assegurat amb pena a aquest diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia