Successos

SUCCESSOS

Detingut a la Pobla de Montornès un lladre amb desenes d’antecedents i ordres d’arrest

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat a la Pobla de Montornès dos homes i una dona d’entre 30 anys i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle, tràfic de drogues i defraudació en el subministrament elèctric. A més, a un d’ells li constaven fins a onze ordres judicials d’arrest i 45 antecedents policials per tot Catalunya, sobretot per robatoris. L’home, que ja s’havia fugat altres vegades, va intentar amagar-se en una casa, on es van trobar 350 plantes de marihuana, però finalment es va entregar.

Els fets van tenir cap a dos quarts de quatre de la tarda quan efectius del grup de delinqüència urbana de la comissaria dels Mossos de Tarragona van tenir coneixement d’on era el lladre multireincident. Els agents van organitzar un dispositiu al voltant d’una urbanització de cases de la Pobla de Montornès amb el suport d’efectius d’ordre públic. Es dona la circumstància que aquest home és conegut policialment per la seva capacitat d’escapolir-se. Mentre vigilaven l’indret, van observar l’arribada d’una grua i que s’obria la porta d’un garatge d’on van sortir dos homes i una dona empenyent un vehicle amb la intenció de remolcar-lo a un altre lloc. Un dels dos homes va ser reconegut com el lladre al qual estaven buscant.

Després de comprovar que el vehicle havia estat sostret el 18 d’agost de l’any passat a Vila-seca, els agents van decidir intervenir. En adonar-se de l’arribada dels Mossos, el lladre va saltar per damunt del vehicle i es va tancar novament dins del domicili. El agents van aconseguir que l’home sortís i es lliurés per ser detingut juntament amb les altres dues persones que convivien amb ell.

Durant aquesta actuació policial, els agents també van obrir diligències per un delicte contra la salut pública en localitzar, a més, una plantació interior de marihuana amb 350 plantes en diversos estats de creixement. Els agents van desmantellar tota la infraestructura de la instal·lació i també van decomissar una escopeta de balins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia