Successos

regne unit

Onze persones ferides després de ser atacades amb àcid a Londres

Les principals afectades són una dona i la seva filla de tres anys

Almenys onze persones, entres elles una dona i les seves dues filles de vuit i tres anys, van resultar ferides dimecres al vespre després de patir un atac amb una “substància corrosiva” en el sud de Londres. L’atacant va fugir del lloc i encara no ha pogut ser detingut.

La dona i les petites van ser traslladades a l’hospital, així com unes altres tres persones que van anar aparentment a auxiliar-los, segons ha explicat aquest dijous en un comunicat la Policia Metropolitana de Londres, més coneguda com a Scotland Yard. La dona i una de les nenes podrien patir seqüeles de per vida, segons ha explicat el superintendent Gabriel Cameron, la nota recollida per l’agència Efe.

En l’incident també van resultar ferides tres dones més que van anar a auxiliar la família i cinc agents que es van desplaçar al lloc del succés, segons s’indica en el comunicat policial.

Segons els primers testimonis, l’home –que continua en parador desconegut–, va llançar una de les criatures a terra i va llançar una substància química. Després va intentar fugir en cotxe, però va col·lidir amb un vehicle aparcat i va escapar a peu. “Creixem que l’home i la dona es coneixien. La nostra investigació està en una fase molt prematura i estem intentant aclarir l’incident”, ha assenyalat Cameron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia