Successos

TORROELLA DE MONTGRÍ

El consistori exercirà l’acusació popular en el cas de la dona assassinada al cotxe

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí exercirà l’acusació popular en el cas de la dona morta a ganivetades dins d’un vehicle. L’alcalde de la població, Jordi Colomí, ha assegurat aquest migdia que espera que la investigació del cas permeti resoldre el crim “al més aviat possible”. “Els Mossos estan actuant creiem que d’una forma efectiva des del primer moment i confiem que tota aquesta situació es vegi aclarida al mes aviat possible”, ha assenyalat. “Com a ajuntament i municipi aquesta és una situació que aspiràvem a no viure mai”, ha afirmat. “En una societat basada en la convivència, la cultura i l’entesa com la nostra, aquesta és una situació a la qual no estem acostumats, ni tampoc ens hi volem acostumar”.

Colomí també ha reiterat la condemna “profunda” que l’Ajuntament fa del crim i ha expressat la “repulsa total” per l’assassinat. També ha recordat que a les set del vespre s’ha convocat un minut de silenci i que el consistori ha decretat dos dies de dol oficial, durant els quals les banderes onejaran a mig pal. Colomí s’ha posat a disposició de la família de la víctima per allò que els calgui.

La dona, que es deia Fàtima Dahan i feia deu anys que vivia i estava empadronada a Torroella, va ser trobada assassinada diumenge al matí en una zona de camps d’arrossos a la dreta del Ter. El seu cos era dins d’un cotxe, un Ford Edge propietat d’un amic mecànic que l’hi havia deixat mentre li reparava el seu. Les alarmes es van disparar dissabte perquè Dahan no va tornar el vehicle. Familiars i amics de la dona es van posar a buscar-la i van avisar de la seva desaparició. La mateix gent del seu entorn la va trobar ahir a través de l’aplicació de localització del seu telèfon. La dona era asseguda al seient del conductor amb diverses punyalades al tòrax.

La investigació del crim la tutela el jutjat d’instrucció 3 de la Bisbal d’Empordà. Segons ha informat el TSJC, no constaven denúncies prèvies entre la víctima i la seva parella, tot i que segons les informacions recollides pels investigadors l’home havia donat mostres de gelodia. L’alcalde també ha explicat que, d’entrada, tampoc tenen constància que serveis socials hagués atès la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia