Successos

SUCCESSOS

Un home apunyala la seva parella i es llença per un pont

La dona ha resultat ferida lleu i els indicis apunten que l’agressor es va intentar suïcidar

Un home va apunyalar la seva parella la passada nit a Terrassa i li va provocar ferides lleus. Posteriorment, es va llençar per un pont, presumptament amb la intenció de suïcidar-se. L’home està també ingressat a l’hospital en estat greu. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, l’agressió masclista es va produir cap a les vuit de vespre. Va ser al barri de Ca n’Anglada, i l’agressor va atacar amb arma blanca la seva parella, amb una ganivetada al pit. Immediatament, l’home va fugir i es va llençar per un pont a la mateixa ciutat.

El Periódico ha publicat que els fets es van produir a l’habitatge que la parella comparteix amb els seus tres fills. Els Mossos investiguen el fet com a violència masclista i com homicidi en grau de temptativa. Es desconeix si existeixen antecedents violents.

Es tracta del tercer apunyalament a Terrassa en només tres dies. El passat dimecres un home va morir per arma blanca en una baralla al carrer Bartrina i els Mossos van detenir un noi de 24 anys com a presumpte autor de l’agressió mortal. I el mateix dimecres a la nit dos homes van atacar-ne un altre al carrer de Núria i el van deixar ferit després de d’assestar-li diverses ganivetades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia