Successos

SANT ANTONI DE CALONGE

Els Bombers controlen l’incendi en una nau industrial

El Bombers de la Generalitat han controlat un incendi en una nau d’una empresa d’aïllaments del carrer Celler de Sant Antoni de Calonge. L’avís s’ha rebut a la 1:56 de la matinada, i els Bombers hi han arribat dotze dotacions. El fort vent ha atiat les flames i ha fet témer per setze naus veïnes. Els treballs s’han centrat a evitar que el foc s’estengués cap a les altres empreses. A quarts de cinc els Bombers han pogut revisar les naus veïnes, que només han quedat afectades pel fum. El foc ha quedat controlat cap a les sis de la matinada i no ha provocat ferits. S’ha activat el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) per revisar l’estructura de la nau i comprovar si hi ha perill. El Bombers, que continuen a la zona amb set dotacions, han ventilat les naus afectades pel fum.

El cos de Bombers també ha hagut d’intervenir a les set del matí en un incendi de vegetació a Brunyola i Sant Martí Sapresa, a la zona de les Granges de la Bruguera. Les flames han estat poc intenses, però han corregut pel fons d’un barranc a baixa intensitat. Hi treballen nou dotacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia