Successos

societat

La nit de Cap d’Any se salda amb 35 detinguts a Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han detingut durant la nit de Cap d’Any 35 persones al conjunt de Catalunya, de les quals 12 per violència masclista. Durant la nit també s’han denunciat més de mig centenar de conductors per donar positiu en controls d’alcoholèmia. El dispositiu especial, entre les deu de la nit de diumenge i les deu del matí d’aquest dilluns, ha comptat amb 3.186 agents, que han treballat en col·laboració amb les policies locals.

El departament d’Interior ha informat que, a banda dels 12 detinguts per violència masclista, 11 ho han estat per delictes contra el patrimoni, una persona més per delicte de lesions, una altra per delictes contra la llibertat sexual i 10 més per altres fets. El telèfon d’emergències 112 ha rebut 5.943 trucades, cosa que representa 1.060 trucades més que l’any passat. 4.166 trucades van ser per avisar d’incidents relacionats amb la celebració de la festa.

Pel que fa al trànsit, la policia ha dut a terme 49 controls d’alcoholèmia a tot Catalunya, on s’han fet 1.401 lectures d’alcoholèmia. En total, s’han denunciat 51 conductors per via administrativa i 24 per via penal. 14 més han donat positiu en la lectura en drogues.

Així mateix, durant la nit de Cap d’Any els Bombers s’han atès dos serveis per incendis de xemeneia a Puigcerdà i a Santa Coloma de Queralt. Els bombers també han hagut d’actuar en set incendis de contenidor, sense ferits, a Lleida, el Prat de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Vilafranca del Penedès, Amposta i Ametlla de Mar. Dues dotacions han hagut d’intervenir en un incendi en una fàbrica de maons a Castellet i la Gornal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia