Successos

successos

Tres morts en un accident de trànsit a Palau-saverdera

Dos adolescents i el pare d’un d’ells perden la vida en sortir de la via el vespre de Cap d’Any

Tres persones van morir la nit de Cap d’Any en un accident de trànsit a la carretera GIV-6103 a l’alçada del municipi de Palau-saverdera (Alt Empordà). Segons fonts del Servei Català del Trànsit, el sinistre va tenir lloc cap a les vuit del vespre i va implicar un únic vehicle que va sortir de la via per causes que encara s’analitzen i que va acabar bolcant de manera violenta.

Els tres ocupants del turisme van perdre la vida. Les víctimes són un pare de 46 anys i el seu fill adolescent, veïns de Garriguella que viatjaven juntament amb un amic del noi resident a Roses. Tots dos adolescents tenien setze anys i un d’ells jugava a l’equip juvenil del Club Futbol Base Roses, que ja ha lamentat la mort a les xarxes socials . De la seva banda, el pare i el fill morts estaven vinculats al Club de Futbol Peralada. El jove jugava a un dels equips juvenils i el pare era un dels patrocinadors de l’entitat, que també ha lamentat el succés .

Els Mossos d’Esquadra estan investigant el motiu del sinistre, sent l’excés de velocitat una de les primeres hipòtesis damunt la taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia