Successos

successos

Tres detinguts a Cantallops per tenir un cultiu de marihuana

La Guàrdia Civil es va emportar el material necessari per fer créixer la droga i va comprovar que tenien la llum punxada

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes que tenien un cultiu de 800 plantes de marihuana en un habitatge de Cantallops, segons recull l’ACN. L’operatiu es va dur a terme el passat 20 de desembre. La investigació va arrencar el mes de juliol, quan el cos va tenir coneixement que a l’immoble hi havia un cultiu de marihuana. Després de diverses comprovacions, els agents van sospitar dels tres arrestats al veure que no vivien a l’immoble, però que hi entraven i sortien constantment. Finalment, es va dur a terme l’entrada i escorcoll de la casa on hi van trobar el cultiu de droga interior amb un total de 800 plantes d’un metre i mig d’alçada cadascuna.

A més, els policies van requisar el material necessari per fer créixer la droga. En concret, es van intervenir 57 làmpades, deu ventiladors, set motors d’aire condicionat, dos quadres elèctrics i 45 transformadors. Tots aquests aparells estaven alimentats de manera fraudulenta, ja que els detinguts havien punxat la llum. Per tot plegat, els agents de la Guàrdia Civil van detenir tres homes que hauran de respondre d’un delicte contra la salut pública i un altre per defraudar fluid elèctric. Els investigats han passat a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia