Successos

Trobat dins del cotxe el cadàver d’un veí de Sort desaparegut fa un any

El vehicle estava al fons d’un barranc del municipi pirinenc i no hi havia avís de cap accident a la zona

El cadàver d’un veí de Sort de 59 anys desaparegut fa un any i dos mesos ha estat trobat aquest diumenge a l’interior del’un cotxe al fons d’un barranc d’aquest municipi pirinenc. Segons ha avançat el diari Segre, el vehicle estava en un barranc de la vall d’Àssua, a prop del nucli de Llessui.

Un veí ha avisat els serveis d’emergències que havia vist un vehicle al fons del barranc a l’alçada del quilòmetre 9,6 de la carretera LV-5223, i que al seu interior hi havia un cos. Quan els efectius han arribat a la zona han comprovat que el vehicle trobat, un tot terreny, és d’un veí de Sort desaparegut el 25 d’octubre del 2022.

El cos es troba en avançat estat de descomposició, per la qual cosa ara caldrà esperar el resultat de l’autòpsia per confirmar la identitat de l’home. Fonts de Trànsit han indicat a EFE que fa un any, quan va desaparèixer l’home, no van ser avisats de cap accident de trànsit al lloc on s’ha trobat avui el cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia