Successos

Retencions de tarda a l’A-2 a Esparreguera i l’AP-7 a l’Alt Penedès

Les vies amb més problemes han estat al vespre les més properes a Barcelona, després d’un matí complicat a la C-14 a l’Alt Urgell i a la C-16 al Berguedà

Uns 112.000 vehicles ja havien tornat a la capital a les cinc de la tarda, dels 250.000 previstos avui

L’autovia A-2 registrava a les set de la tarda uns 6,5 quilòmetres de retencions entre Esparreguera i els Hostalets de Pierola, en sentit Barcelona. Es tracta de l’embús més important que quedava a aquesta hora, en què el Servei Català de Trànsit també informava de cinc quilòmetres de cua a l’autopista AP-7 entre Santa Margarida i els Monjos i Castellet i la Gornal en sentit nord i 4,5 quilòmetres a la B-10 al Nus del Llobregat. També hi ha algunes cues a l’accés a Barcelona per la B-23 a l’alçada d’Esplugues per un carril tallat. Fora de l’àrea metropolitana, hi havia quatre quilòmetres a l’AP-7 en sentit sud entre Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès, i també s’informava de quatre quilòmetres de cua a la C-14 entre Ponts i Oliola en sentit sud.

Precisament, al llarg del matí i a primera hora de la tarda, la C-16 al Berguedà i la C-14 a l’Alt Urgell són les vies que han registrat les retencions més importants de l’operació tornada del pont de la Puríssima, que han arribat a ser d’entre 7 i 9,5 quilòmetres. També hi ha hagut problemes a la C-17 a Ripoll, i a la C-33 a Montcada i Reixac, entre altres. Entre les dotze del migdia i les cinc de la tarda, uns 112.000 vehicles, segons càlculs del Servei Català de Trànsit, havien tornat ja a l’àrea de Barcelona, un 45% dels 250.000 desplaçaments previstos en l’operació retorn d’avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia