Successos

successos

Detenen dos homes a Portbou per robar la targeta de crèdit d’un cotxe

La víctima va rebre l’avís de l’aplicació del banc i va avisar la policia

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, un de 33 anys amb antecedents i un de 31, per robar amb força en un cotxe a Portbou, endur-se’n una targeta de crèdit i fer una compra en un bar. Segons recull l’ACN, els fets van passar poc abans de la mitjanit de dissabte, quan la víctima que estava al municipi va rebre un missatge a través de l’aplicació mòbil del seu banc alertant d’una compra amb la seva targeta. Es va dirigir al cotxe, on s’havia deixat la cartera, i va veure que tenia el vidre del conductor trencat. Després va anar al bar on s’havia fet la compra i va avisar la policia.

Els Mossos d’Esquadra van localitzar els dos homes, que duien la targeta i estris utilitzats per cometre el robatori dins d’una motxilla. En concret, duia una escarpa, unes alicates i un tornavís. Tot seguit, els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. Els agents els atribueixen un delicte de robatori amb força a interior de vehicle i un d’estafa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia