Successos

SUCCESSOS

Assalten una casa a Begur, lliguen la dona i li roben 2.500 euros de la caixa forta

Dos encaputxats entren en un immoble proper a la platja d’Aiguablava i amenacen la propietària

Un familiar va rescatar la víctima i la va alliberar de les brides

Els Mossos d’Esquadra investiguen un assalt violent que es va produir ahir pels volts de les vuit del vespre a Begur, quan dos encaputxats vestits de negre van entrar en una casa, van amenaçar i van lligar amb brides la propietària i se’n van emportar uns 2.500 euros que tenia a la caixa forta.

Segons fonts properes al cas i que ha recollit l’agència EFE, la dona, de 57 anys i que resideix en una zona boscosa propera a la platja d’Aiguablava, va sortir de la seva habitació i es va trobar dos homes encaputxats vestits de negre al menjador.

Els dos homes, que segons va detallar la víctima parlaven castellà amb accent marroquí, la van agafar pel coll i la van amenaçar de mort si no feia el que li demanaven, la van obligar a obrir la caixa forta.

En total van aconseguir un botí d’uns 2.500 euros en efectiu i, després de lligar la dona de mans i peus amb brides, van fugir del lloc sense que ningú els veiés.

La dona, de nacionalitat francesa però que fa anys que viu a Begur, va començar a cridar i diverses persones la van sentir, entre elles un familiar que viu just a sobre i va anar a la casa, la va alliberar de les brides i va trucar el telèfon 112.

Agents de la Policia Local de Begur i dels Mossos d’Esquadra van anar a la casa, on no van trobar cap accés forçat. La Unitat d’Investigació i el jutjat d’instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà s’han fet càrrec de la investigació del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia