Successos

BARCELONA

Una trentena de detinguts en una operació contra un grup criminal

Un dispositiu policial contra una organització criminal transnacional especialitzada en robatoris amb força a domicilis va acabar ahir amb una trentena de detinguts. Es tracta d’una operació conjunta amb la Policía Nacional, la Interpol i l’FBI. Fonts dels Mossos van explicar que s’havien efectuat prop de 30 entrades i escorcolls. Disset van ser a Barcelona ciutat, però també se’n van fer en altres poblacions catalanes com ara Badalona, Cornellà de Llobregat, Tarragona, Sitges, el Masnou i Castellbisbal. A més, els agents també van intervenir a Marbella, Alacant i Estepona.

L’operació va arrencar a primera hora del matí. A la capital catalana, els Mossos van entrar, entre d’altres, en una empresa de paqueteria situada al número 48 del carrer Serrano. Un dels detinguts era present en l’escorcoll que els Mossos i la Policía Nacional van fer en aquest espai. En acabar, cap a dos quarts de dotze, se’l van endur arrestat. Els investigadors tenen indicis que l’organització podria haver utilitzat aquesta empresa per distribuir objectes sostrets en els robatoris. D’altra banda, a Badalona, les entrades es van fer al barri de Llefià. Un total de 350 efectius de la policia catalana van participar en aquesta actuació, entre investigadors, agents de l’ARRO, la Brimo, Tedax i membres de la unitat canina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia