Successos

Jutgen dos acusats d’una agressió sexual en grup a una turista a Lloret

Els processats, que afronten 30 anys de presó cadascun, afirmen que va ser consentit

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns dos acusats que s’enfronten a 30 anys de presó cadascun per una agressió sexual múltiple a una turista en un apartament de Lloret de Mar la nit del 30 de juliol del 2015.

Segons informa l’ACN, la víctima ha explicat al judici que va conèixer els processats en una discoteca i que, amb amenaces, la van obligar a anar fins al pis. Un cop allà, la van forçar a beure alcohol i la van atacar. La noia, que en el moment dels fets tenia 16 anys, ha explicat que un d’ells la va obligar a fer-li una fel·lació. La víctima ha declarat que l’altre acusat també ho va intentar però no va poder. Després d’agredir-la sexualment i quan es disposava a marxar de l’apartament, la víctima es va adonar que no tenia el mòbil i va reclamar als processats que li tornessin. Aleshores els nois li van demanar diners a canvi: “Em van dir que si em mantenia tranquil·la i silenciosa, me’l tornarien quan estiguéssim a fora del pis però que, si no ho feia, em matarien”.

Ja a l’exterior, la víctima va poder demanar ajuda i interposar denúncia. D’entrada va dir als Mossos d’Esquadra que li havien robat el mòbil i no va dir res de les agressions sexuals. Al judici ha exposat que ho va fer perquè hi havia el seu pare davant durant la declaració i no es va atrevir a confessar la veritat fins després.

Per la seva banda, els acusats han assegurat que “tot va ser consentit”. Segons la seva versió, la noia es va enfadar amb ells quan es va adonar que li havien robat el mòbil després d’haver tingut relacions sexuals. Neguen, a més, haver-la colpejat o amenaçat. Un dels processats ha dit que té “llacunes” de la nit perquè va beure molt alcohol i, tot i recordar que es va fer petons amb la menor, no sap si li va fer una fel·lació: “No ho puc excloure”. L’altre acusat ha afirmat que “tot va ser consentit”. De fet, ha reconegut que li van sostreure el telèfon i que el van utilitzar per fer alguna fotografia. “L’única discussió que hi va haver va ser pel mòbil, aleshores la vam empentar per fer-la sortir de l’apartament perquè nosaltres volíem tornar a la festa”, ha declarat.

Les defenses demanen l’absolució en relació a les agressions sexuals i al·leguen que els delictes lleus, pels quals es poden enfrontar a multes, han prescrit. El judici, que s’ha fet a la secció quarta de l’Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia