Successos

L’acusat de matar la dona a Lloret diu que va entrar “en pànic”

El processat, que s’enfronta a 20 anys de presó, afirma que està “molt penedit”

L’acusat d’escanyar la dona al domicili familiar de Lloret de Mar el 8 de novembre del 2020 ha afirmat que la va matar perquè va entrar “en pànic” durant una discussió. Segons exposa l’ACN, el processat ha relatat al judici que, cap a les nou del vespre, estava assegut al sofà i, de sobte, la víctima se li va apropar “cridant” i amenaçant-lo de mort. Segons l’acusat, per “tranquil·litzar-la” la va subjectar amb força pels braços, fins que van caure tots dos a terra. Durant la batussa, ha afirmat que va perdre el món de vista i, no sap com, la va acabar asfixiant subjectant-la pel coll amb les dues mans. “Va ser molt ràpid, pensava que estava inconscient, no em podia creure que estigués morta”, ha afegit, a més d’afirmar que està “molt penedit”: “Donaria la meva vida per recuperar la de la meva muller, hauré de viure tota la meva vida amb això”. A més, també ha explicat que ha cedit totes les seves propietats als fills de la víctima i que l’han perdonat: “Sabien que la seva mare tenia tendències agressives i que estava molt gelosa. Em van dir que no podrien oblidar el que havia passat però que em perdonen”.

Rebaixen la pena

Després de la declaració del processat, que ha reconegut els fets, les acusacions han modificat l’escrit d’acusació inicial i han rebaixat la pena que sol·licitaven, que era de 14 anys i 9 mesos . Així, fiscalia, acusació popular i defensa demanen ara 12 anys, 6 mesos i 1 dia de presó. L’acusen d’un delicte d’homicidi amb agreujants de parentiu, abús de superioritat i aprofitament de lloc i les atenuants de confessió i reparació del dany, perquè ha cedit les seves propietats als fills de la víctima per a la indemnització. La defensa s’hi ha adherit. L’Audiència de Girona té previst entregar dimarts l’objecte del veredicte al jurat, que es retirarà a deliberar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia