Punt divers

La DO Montsant obre aquest dissabte a la Serra d'Almos el seu celler número 50

CAMP DE TARRAGONA

La Denominació d’Origen (DO) Montsant arribarà aquest cap de setmana a la cinquantena de cellers elaboradors inscrits després que el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Joan Gené, n'inauguri un de nou a la Serra d'Almos, al municipi de Tivissa. Les instal·lacions que s'inauguraran són del Celler Cedó Anguera, impulsat per un jove pagès de la localitat, Xavi Cedó. Després d'anys de vendre el raïm a altres societats, Xavi Cedó ha decidit emprendre el seu propi projecte empresarial. La DO Montsant va néixer el 2002 amb 28 cellers i 1.826 hectàrees. Dos anys més tard, comptava amb 35 cellers i ara s'arriba als 50.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.