Successos

Retencions a l’AP-2 a l’Espluga per l’incendi d’un vehicle

S’ha tallat un carril i hi ha 1,5 quilòmetres de cua en sentit Barcelona

Els bombers han hagut d’apagar el foc, que s’havia estès a la vegetació de la vora

Un vehicle s’ha incendiat aquesta tarda a l’autopista AP-2 al seu pas per l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) i ha obligat a tallar un dels dos carrils de circulació. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la incidència ha provocat almenys 1,5 quilòmetres de retencions en sentit est, cap a Barcelona, entre els punts quilòmetrics 186,5 i 188. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han activat per extingir el foc del vehicle, que, empès pel vent que bufa a l’indret, s’ha propagat a la vegetació del marge de l’autopista, just sobre el pont amb la carretera entre l’Espluga i Blancafort, la TV-2336. L’avís s’ha rebut a les 17.05 hores i el cap de l’incendi ja està estabilitzat.

Entretant, l’incendi del vehicle ja ha quedat extingit i els ocupants n’han pogut sortir prèviament, amb la qual cosa estan bé. La circulació per l'autopista ja s'ha normalitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia