Successos

Incendi a l’empresa Tirgi de Riudellots de la Selva

Els Bombers estan treballant en un incendi a l’empresa Tirgi de Riudellots de la Selva, al costat de la font del Mas Vilà, lloc d’esbarjo del municipi. El foc s’ha declarat per causes que s’estan investigant pels volts de tres quarts d’una i crema bona part del cartró que hi ha al pati de la planta. A més, ha obligat a tallar la línia R-11 de Rodalies entre Caldes de Malavella i Girona ja que afectava a una zona propera a les vies. L’incendi també ha agafat part de la vegetació que hi ha a tocar del polígon. Alhora, una màquina de l’empresa està donant suport als efectius dels Bombers que intenten apagar un foc que produeix una columna de fum negre que es pot veure des de diversos quilòmetres. El foc està controlat però fonts dels Bombers que treballen en l’extinció  preveuen que l’incendi pot cremar durant moltes hores perquè el material afectat és altament inflamable i les tasques d’extinció son costoses. Segons informen els Mossos, s’han desallotjat els treballadors preventivament i cap ha resultat ferit.

D’altra banda, segons explica una usuària, la circulació de trens estaria aturada a Caldes. En aquest sentit, el responsable de premsa de RENFE, Manel Carmona, ha explicat que “el restabliment de la línia de tren entre Caldes de Malavella i Girona anirà en funció de les indicacions que donin els Bombers”.

Tirgi es va constituir a l’any 1999 com una empresa privada d’iniciativa social, sense ànim de lucre. Actualment, l’empresa té com a objectiu la recuperació integral dels residus, per contribuir activament en la protecció del medi ambient. Per això, la seva activitat inclou els serveis d’emmagatzematge, recollida, transport, separació, valorització i reciclatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia