Punt divers

Transportistes i professionals del turisme es queixen per les bandes reductores que ha posat l'Ajuntament d'Alp a la carretera de la Molina

ALT PIRINEU I ARAN

Diferents transportistes de mercaderies, camioners d'obres i conductors d'autocars, així com professionals del sector turístic de l'esquí, s'han queixat per les bandes reductores de velocitat que ha posat l'Ajuntament d'Alp a la carretera de la Molina. En un principi, el consistori va considerar oportú que es moderés la velocitat en aquesta carretera, però ara la majoria de vehicles que hi circulen s'han queixat perquè consideren 'excessives' les mesures. Precisament amb aquesta paraula ho dit l'empresari del transport i regidor de CiU a Alp, a l'oposició, Salvador Rigola. Per l'edil de l'oposició, les bandes reductores poden comportar perillositat en èpoques de gel o de neu, 'deixant de banda la incomoditat que representa pels transportistes el fet d'haver de frenar en plena pujada o baixada'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.