Successos

Reobren la platja de Sa Riera després de comprovar l’absència de tintoreres

L’Ajuntament de Begur pren precaucions davant la tercera observació de tintoreres en la Costa Brava aquesta setmana

El consistori de Begur ha reobert avui la platja de Sa Riera en comprovar que no es troba rastre de la tintorera que va ser vista ahir al vespre des de la costa. El dimecres, per precaució, es va procedir a tancar la platja i hissar la bandera vermella per evitar possibles accidents. No obstant això, els socorristes han verificat aquest matí que ja no hi havia presència de cap dels dos animals i han autoritzat de nou el bany per als estiuejants.

Segons l’ACN, l’albirament de la tintorera va ocórrer als voltants de les vuit del vespre i va generar expectació entre els quals es trobaven a la zona, però no va provocar alarma. Aquest és el tercer cas d’albirament de tintoreres en pocs dies a les platges de la Costa Brava. Anteriorment, a mitjan juliol, es va observar una parella d’aquesta espècie de tauró a Portbou. La segona observació va ser aquest dilluns a la platja Gran, on dos exemplars van apropar-se a les roques prop del far de s’Arnella, sorprenent els banyistes presents a la zona.

La població i les autoritats mantenen un seguiment estret de la situació, així com les recomanacions per a aquells que gaudeixin de les platges de la zona perquè puguin gaudir de l’estiu amb seguretat. La presència d’aquesta espècie de tauró és una situació extraordinària que està rebent l’atenció de les autoritats locals i dels banyistes que es troben a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia