Successos

Tres persones moren ofegades a Tavernes

Les tres víctimes són dos homes i una dona que es banyaven a la platja de Marenys

Altres banyistes i membres de la Creu Roja els han tren de l’aigua inconscients i les maniobres de reanimació no els hi han pogut salvar la vida

Tres banyistes han mort ofegats aquest dimarts a la tarda a Tavernes de la Valldigna, a la comarca valenciana de la Safor, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

Els fets han passat cap a un quart de set de la tarda a la platja dels Marenys, on la mar estava moguda i hi havia molta corrent. Una dona que anava amb el mateix grup que les tres víctimes, però estava fora de l’aigua, ha vist que tenien problemes i ha donat l’avís. Altres banyistes que eren a la zona han pogut treure de l’aigua dos homes i la tercera víctima, una dona, ha estat rescatada per membres de la Creu Roja amb un vehicle aquàtic. Tots tres estaven inconscients.

Efectius del parc de Bombers de Gandia, de la Policia Local de Tavernes i de la Creu Roja han iniciat maniobres de reanimació fins que han arribat els sanitaris, però no han pogut salvar’ls-hi la vida.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec del cas.

L’Ajuntament de Tavernes ha traslladat el seu condol a les famílies de les víctimes i ha decretat tres dies de dol. Aquest dimecres al migdia hi ha convocat un minut de silenci a la porta del consistori .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia