Successos

SUCCESSOS

Xoc entre un bus escolar i un camió a l’AP 7 amb un ferit crític i un de menys greu

El ferit crític ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Trias i Pujol de Badalona en helicòpter medicalitzat

Un ferit crític i un menys greu i tres de lleus és el balanç provisional d’un xoc entre un camió i un bus escolar que ha tingut lloc aquest divendres cap a dos quarts de sis de la tarda a l’AP-7, al seu pas per Maçanet de la Selva. El camió ha picat per encalç amb un autobús escolar, a bord del qual viatjaven una seixantena de persones, la majoria menors d’edat que anaven d’esplai.

Els Bombers han enviat cinc dotacions a l’indret, que han hagut d’excarcerar el conductor del camió, l’estat del qual no ha transcendit en les primeres informacions. Segons informa el SEM, han atès sis persones: un home en estat crític ha estat traslladat a Hospital Trias i Pujol de Badalona, un menor en estat menys greu,  i dos menors i un home en estat lleu traslladats a diversos centres sanitaris. Un l'han traslladat fins a la Vall d'Hebron, dos a Sant Celoni i també un a Santa Caterina.

L’accident ha obligat a tallar l’autopista en sentit sud i provocava, a les sis de la tarda, sis quilòmetres de retenció cap a aquesta banda i quatre en sentit nord.El Servei Català de Trànsit indicava que no es feien desviaments. Segons ha explicat a aquest diari l'alcalde d'Hostalric, Nil Papiol, els Bombers han traslladat fins al pavelló la cinquantena de nens que anaven a l'autocar i no havien hagut ser ser atesos pels serveis del SEM. Estaran al pavelló fins que arribi un altre autobús que els pugui traslladar fins a destí. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia