Successos

La nena morta de la platja de Roda havia naufragat a les Balears

Identificació del cadàver

La Guàrdia Civil ha identificat el cos trobat a la platja de Roda de Berà dimarts passat. Es tracta d’una nena de vuit mesos que viatjava amb els seus pares des d’Algèria en una pastera. La travessia es va iniciar el 21 de març i l’embarcació va naufragar dies més tard, aproximadament el 6 d’abril, en una zona propera a la costa de les Illes Balears. En la pastera, hi viatjaven quinze persones, les quals cap d’elles va sobreviure al naufragi. La víctima és el vuitè cos que es recupera. El jutjat del Vendrell porta la investigació.

La identificació s’ha fet a través de l’anàlisi de les mostres enviades per la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Comandància de Tarragona, que es va fer càrrec de la investigació. Un cop obtingut el perfil genètic d’aquestes mostres, el Servei de Criminal·listica les ha cortejat i ha trobat una coincidència positiva per la relació de parentesc amb una dona “plenament” identificada, el cadàver del qual es va recuperar el dia 6 d’abril d’enguany a les costes balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia