Successos

Maià de Montcal

Investigat un agent de trànsit per presumpte abús d’autoritat

La direcció general de la Policia ha obert una investigació interna a un agent dels Mossos d’Esquadra de la secció de trànsit arran de la denúncia d’una dona de Maià de Montcal, propietària del restaurant La Torre, per un presumpte abús d’autoritat i altres presumptes irregularitats. En la denúncia, la dona explica que l’agent la va aturar de forma sobtada a l’encreuament de la carretera de Maià amb l’eix Pirinenc i que, tot i conèixer-la –és client del seu establiment–, no li va deixar anar a buscar el carnet de conduir, que no duia a sobre.

Segons ella, a més, tot i demanar-li que li deixés portar les filles a l’escola, perquè una d’elles marxava de colònies i hi havia de ser puntual, la va retenir més de 12 minuts. Al final, fins i tot, la dona li va demanar que li posés la multa per no fer tard. “Va mirar el vehicle de dalt a baix com si d’una delinqüent es tractés i va aguantar la mirada a través del vidre posterior del costat dret a la meva filla petita amb una actitud intimidatòria i després a l’altre costat amb la mateixa mirada intimidatòria a la meva filla gran”, detalla en la denúncia. Finalment, hi afirma que amb un to xulesc li va dir que anés a portar la filla perquè no fes tard i que, quan tornés, ja tindria “la recepta” a punt.

La dona explica que també va aturar els clients del seu restaurant en un control prop de l’establiment, on ell sovint consumia alcohol vestit d’uniforme, i que té testimonis que ho acrediten. A més, diu que el denunciat creava perfils falsos a Google per difondre males ressenyes del seu establiment.

La denunciant hi afegeix que va posar els fets en coneixement del que en aquell moment era cap del sector de trànsit d’Olot i que, fins i tot, l’alcalde de Maià va fer arribar la queixa a la direcció general de la Policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia