Successos

Detenen dos homes a Cerdanyola del Vallès per 15 robatoris a domicilis

Els arrestats passen a disposició judicial, però els Mossos encara busquen dos membres més del grup criminal

Els Mossos han detingut dos homes autors de quinze robatoris amb força a domicilis d’arreu de Catalunya. Els van poder emmanillar a la localitat de Cerdanyola del Vallès i ja han passat a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada. La detenció es va produir el dijous passat 15 de juny, segons informa la policia aquest dimarts, i els arrestats, a qui se’ls acusa dels robatoris i de pertinença a grup criminal, tenen 48 i 42 anys. El cos policial encara deixa la investigació oberta i cerca dos membres de la banda, que la formarien quatre individus.

La detenció va succeir quan anaven a cometre un robatori en un domicili, segons els Mossos. En els escorcolls als pisos particulars dels presumptes lladres hi van trobar diversos objectes robats i joies, a més d’eines per a forçar els panys i cometre els delictes. Es va començar a anar rere la pista d’aquest grup arran d’un seguit de robatoris amb força a la comarca de l’Anoia, si bé s’ha acabat esbrinant que també van actuar a Igualada, Manresa, Berga, Terrassa, Martorell i Cerdanyola del Vallès.

El grup sempre actuava amb el mateix modus operandi: al matí i en blocs de pisos amb fàcil accés per carretera, cosa que facilitava una ràpida fugida. Posaven marcadors -tros de plàstic transparent- entre la porta i el marc, i un o dos dies després hi tornaven i si el marcador no havia caigut significava que no hi havia ningú i entraven dins el pis. A continuació, forçaven els panys de les portes, arrencant el bombí o permetent l’obertura neta amb filferros i elements semblants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia