Successos

successos

El detingut a Les Llosses ha disparat 40 perdigonades al seu veí abans d’atrinxerar-se a casa seva

El delinqüent també ha rebut a trets els Mossos quan han accedit a l’interior de la masia per detenir-lo

La persona detinguda aquest dimecres en un mas de Les Llosses, al Ripollès, ha disparat una quarantena de perdigonades al seu veí. Segons informa l’ACN, ho ha fet amb una arma de caça i, després, s’ha atrinxerat a casa seva. Així ho ha explicat en roda de premsa el sotsinspector dels Mossos al Ripollès, Rafael Manzano, qui ha dit que els agents especialitzats del GEI han estat negociant amb el detingut perquè sortís de la masia, però no ho han aconseguit i, finalment, han hagut d’accedir a la casa. L’home els ha rebut a trets, però els mossos l’han pogut neutralitzar. Com a conseqüència, el detingut ha quedat ferit i també ha resultat ferit un agent del GEI. Segons Manzano, l’estat de tots els ferits és lleu. El detingut està acusat de temptativa d’homicidi.

El sotsinspector dels Mossos al Ripollès, Rafael Manzano, ha explicat que les lesions que ha provocat la persona detinguda al seu veí han estat lleus perquè ha disparat des de casa seva a una distància prudencial com per no ferir-lo de mort. La finca on han passat els fets es diu Les Lloberes: un veí vivia a Les Lloberes de dalt i el que s'ha acabat atrinxerant vivia a Les Lloberes de baix. 

Segons els veïns , en una de les cases hi viva la víctima, en règim de lloguer, i en l'altra hi viva el detingut des de feia anys, quan havia ocupat la masia de manera il·legal. Aquest extrem, però, no ha estat confirmat pels mossos, que es remeten al fet que la investigació encara continua oberta. 

Manzano ha explicat que no els consta cap denúncia entre els dos veïns. 

Durant el dispositiu, els Mossos han intentat negociar amb ell perquè sortís de la masia, ha explicat Manzano, però els intents han estat infructuosos. El Grup Especial d'Intervenció (GEI) ha accedit a la casa i la persona que hi havia atrinxerada els ha rebut a trets i, aquests, l'han hagut de neutralitzar. 

El detingut ha resultat ferit en estat greu i ha hagut de ser traslladat en helicòpter a l'hospital. Un agent dels GEI també ha estat ferit però amb pronòstic lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia