Successos

Galícia

Un home escapa amb vida després de tancar-lo al maleter i calar foc al cotxe

Els fets han passat aquest matí al barri d’Estribela de Pontevedra

La víctima ha patit cremades a un braç i a les cames

Un jove de 29 anys ha denunciat aquest dijous que l’han intentat cremar viu després de tancar-lo al maleter d’un cotxe i calar-li foc.

El succés ha passat cap a un quart de vuit del matí a Pontevedra, en un carreró sense sortida del carrer Santa Ana, al barri d’Estribela, on estava aparcat el vehicle.

La víctima ha aconseguit sortir del vehicle pels seus propi mitjans, després de tombar els seients del darrere del cotxe, però ha patit cremades a diverses zones del cos, entre les quals un braç i les cames.

Residents de la zona han escoltat explosions i han vist que sortien flames d’un cotxe. També han trobat el jove ferit, que estava nu i ferit al costat del vehicle, i li han deixat peces de roba per abrigar-se.

Personal sanitari del 061, després d’atendre el ferit al lloc, l’ha traslladat a la unitat de cremats de l’Hospital Clínic Universitari d’A Coruña.

Al lloc també hi acudit, en un primer moment, els bombers de Pontevedra per sufocar l’incendi del cotxe i agents de la Policia Local de Pontevedra.

La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies d’aquest succés, sota la hipòtesi que l’incendi hauria estat intencionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia